Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Maďarská modelka kašle na bikiny: Takto opekala holé didiny!

Fruzsina Molnar Zobraziť galériu (10)
Fruzsina Molnar (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Nepatrí medzi hanblivky! Reč je o maďarskej modelke menom Fruzsina Molnar (28), ktorá sa momentálne zdržiava na Miami, kde si vždy nájde tiež čas na oddych. Sympatická brunetka si slnečné lúče užívala aj pred pár dňami, a to plnými dúškami. Dokonca odhodila vrchný diel bikín a každému sa naskytol pohľad na jej holé prsia.

Vo svete modelingu nie je nahota nič výnimočné. Manekýnky sa často musia popasovať s rafinovanými strihmi a priesvitnými materiálmi šiat, ktoré toho viac odkrývajú ako zahaľujú. Celkom bežné je aj pózovanie v spodnej bielizni, či Evinom rúchu. 

 Mnohé modelky sa svojimi krivkami veľmi rady pochvália. Patrí k nim i rodáčka z Maďarska - Fruzsina Molnar, o ktorej ešte určite budeme počuť. Bunetka má instagram plný záberov, na ktorých pózuje s holými prsiami. 

Tie vystavila na obdiv i pred pár dňami, keď si užívala oddych. Fruzsina šantila vo vlnách a na sebe mala len spodný diel bikín. Nečudo, že zaujala aj bulvárnych fotografom. Tým neskôr dokonca ochotne pózovala. Nuž, reklama sa vždy zíde...

Fruzsina Molnar si užívala slnečné lúče. Prítomným bez hanby ukázala holé prsia.
Zobraziť galériu (10)
Fruzsina Molnar si užívala slnečné lúče. Prítomným bez hanby ukázala holé prsia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Fruzsina Molnar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu