Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi speváčka obdarovala manžela: Jej TELO môže ale obdivovať každý!

Speváčka Ciara s manželom Russellom. Zobraziť galériu (11)
Speváčka Ciara s manželom Russellom. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Má Valentín o čosi skôr! Sviatok všetkých zamilovaných je až vo štvrtok, no speváčka Ciara (33) sa rozhodla obdarovať muža svojho života už teraz. Manželovi Russellovi Wilsonovi (30), ktorý je hráčom amerického futbalu, venovala skladbu s názvom Greatest Love. Klipom však určite poteší aj mnohých iných mužov.

Zvodné pohyby, sexi telo a vyznanie plné lásky! Takúto kombináciu zvolila speváčka Ciara vo svojom najnovšom hite s názvom Greatest Love.

Ten je akousi poctou jej manželovi Russellovi, s ktorým začala randiť v roku 2015. Netrvalo dlho, prišli zásnuby a v lete 2016 svadba. Dvojici sa narodila dcérka a ako speváčka prezrádza v spomínanej piesni, športovec sa s láskou stará aj o jej synčeka z predchádzajúceho vzťahu.   

Pekné manželstvo však nie je to jediné, čím sa Ciara môže pochváliť. Obdiv si zaslúžia aj jej sexi krivky, ktoré v klipe vystavila na obdiv. Zaujímavá je najmä pasáž, v ktorej má kráska oblečený úsporný zlatý outfit. Chlapi si pri sledovaní klipu prídu na svoje, čo poviete?

Ciara
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: youtube.com)

Ciara
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: youtube.com)

VIDEO: Ciara v skladbe Greatest Love predviedla svoj sexepíl a zvodné pohyby. 

Viac o téme: Ciara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu