Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Škandalózny Chris Brown opäť v rukách polície: V hoteli mal znásilniť neznámu ženu!

Chris Brown Zobraziť galériu (4)
Chris Brown (Zdroj: SITA/AP Photo/Luca Bruno, File)

PARÍŽ - Polícia v Paríži v pondelok zatkla amerického speváka Chrisa Browna potom, čo na neho 24-ročná žena podala trestné oznámenie pre údajné znásilnenie. Správu ako prvý priniesol francúzsky časopis Closer, následne ju s odvolaním sa na zdroje vo francúzskej justícii potvrdili svetové tlačové agentúry.

Podľa mladej ženy k znásilneniu došlo v Brownovom apartmáne v hoteli Le Mandarin Oriental. Zneužili ju vraj aj jeden zo spevákových priateľov a Brownov osobný strážca. Spoločne s americkou hviezdou boli v pondelok zadržané ďalšie dve osoby, informujú agentúry AP a Reuters.

Brown bol podľa agentúry AFP dnes napoludnie stále vo väzbe, zatiaľ čo vyšetrovatelia skúmajú trestné oznámenie. Do dvoch dní musia 29-ročného rapera prepustiť, alebo vzniesť predbežné obvinenie. Podľa AP by spevák mohol byť okrem znásilnenia obvinený aj z drogových prečinov.

Brown sa do problémov so zákonom dostáva už po niekoľkýkrát. V roku 2009 sa priznal k napadnutiu bývalej priateľky, popovej hviezdy Rihanny, za čo mu bol vymeraný päťročný podmienečný trest. Kvôli porušenie podmienky potom strávil rok vo väzení. V roku 2013 zasa napadol jedného fanúšika a bol odsúdený na pokutu a dva dni väzenia.

V lete 2016 speváka obvinila z napadnutia modelka Bayley Curranová. Brown na ňu vraj vo svojom dome v rámci osobného sporu namieril zbraň. Spevák obvinenia odmietol a následne bol prepustený na kauciu 250.000 dolárov.

Viac o téme: Chris Brown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu