Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vtipný otecko z kultového seriálu zostarol: Aha, aký dedko!

Patrick Duffy so seriálovou manželkou Zobraziť galériu (8)
Patrick Duffy so seriálovou manželkou (Zdroj: Warner Bros Television)

HOLLYWOOD - Spomínate si ešte na otca z úspešného sitcomu Krok za krokom? Patrick Duffy (69), alias sympatický Frank Lambert so svojou ženou vychovával šesť detí, ktoré sa im pravidelne starali o vtipné či trápne zážitky. Od tých čias herec zostarol a dnes je už takmer na nepoznanie. Ani biele kadere mu však nedokázali ubrať na šarme.

Patrick Duffy zožal najväčší úspech v osemdesiatych a deväťdesiatych rokoch. Preslávila ho najmä úloha bohatého rančera a olejového magnáta Bobbyho Ewinga v nekonečnej ságe Dallas. Neskôr sa stal hlavnou tvárou seriálu Krok za krokom, kde sa spolu so svojou druhou manželkou snažili zvládnuť výchovu ich šiestich detí. Od tej doby sa mu filmové a seriálové ponuky len tak hrnuli.

Vtipný otecko z kultového
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: ABC Studios)

Najnovšie sa objavil v americkom televíznom seriáli American houswife (Americká manželka, pozn.red.), kde si zahral hosťujúcu úlohu ako rozvedený otec, ktorý sa objaví u svojej dcéry na Vianoce. A veru, po mnohých rokoch by ho spoznal asi už málokto. Dlhé biele kučery uviazané do chvosta tak trochu pripomínajú deda Mráza a prezrádzajú, že ani hollywoodske hviezdy nie sú imúnne voči ubiehajúcim rokom. A niet sa čomu čudovať, veď od spustenia kultového sitkomu ubehlo už takmer tridsať rokov a herec v marci oslávi okrúhle sedemdesiate narodeniny.

Hercovi však zostal jeho typický úsmev, a aj keď tvár mu teraz zdobia prehlbujúce sa vrásky, naďalej si zachoval šarm, na ktorý sme pri ňom zvyknutí.

Viac o téme: Patrick Duffy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu