Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kardashianka terčom kritiky: 200-tisíc dolárov za tento výstrelok!

Kim Kardashian a Kanye West Zobraziť galériu (5)
Kim Kardashian a Kanye West (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

LOS ANGELES - Americký raper Kanye West a jeho žena Kim Kardashian na sociálnych sieťach zožali kritiku za cestovanie súkromným lietadlom Boeing 747. Kardashianová sa podľa amerických médií na Instagrame pochválila videom, ktoré dvojicu zachytáva pri nastupovaní do prázdneho lietadla, ktoré inak prevezie až 660 cestujúcich. Slávny pár ho však mal prakticky celý pre seba. Okrem spální či mnohých prázdnych sedadiel bolo vidieť aj osobnú trénerku Kardashianovej.

Niektorí užívatelia twitteru výstrelok ostro kritizovali kvôli márnotratnosti a škodlivosti voči životnému prostrediu. "Máš moc a majetok, aby si cestovala s ohľadom na udržateľnosť, namiesto toho robíš opak. Na čo? Kvôli pozornosti na Instagrame?" napísala jedna užívateľka twitteru.

Televízna hviezdička neprezradila, kam mali s mužom namierené, ale obaja boli v Tokiu, kde podľa magazínu People navštívili japonského umelca Takašiho Murakamiho.

Podľa blogu Simple Flying mohlo prenajatie Boeingu 747, prezývaného jumbo, stáť približne 200.000 dolárov na hodinu. Pri desaťhodinovom diaľkovom lete by potom dvojica zaplatila okolo dvoch miliónov dolárov.

Viac o téme: Kim KardashianKanye West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu