Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Porotkyňa z Talentu ukázala TELO v bikinách: Nebudete veriť vlastným očiam!

Amanda Holden Zobraziť galériu (10)
Amanda Holden (Zdroj: Instagram)

MALDIVY - Na svoj vek vôbec nevyzerá! Amanda Holden (47) v našich končinách nie je veľmi známa. Avšak vo Veľkej Británii už niekoľko rokov sedí na porotcovskej stoličke úspešnej šou Britain´s Got Talent. Sympatická moderátorka, príležitostná speváčka a herečka si v týchto dňoch užíva luxusnú dovolenku, z ktorej posiela fanúšikom pozdravy v bikinách. Určite nám dáte za pravdu, že pohľad na jej krvivky nadchne nielen mužov, ale aj mnohé ženy.

Wau! Neuveriteľné! Akoby mala o polovicu rokov menej! Aj takéto komentáre sa objavujú pod fotkami, ktoré na svojom instagramovom profile zverejnila Amanda Holden. Porotkyňa zo šou Britan´s Got Talent vždy dbala o svoju figúru i tváričku, a vďaka tomu vyzerá aj pár rokov pred 50-tkou skvele. 

Božskú postavičku vystavila na obdiv aj v uplynulých dňoch. Spoločne s manželom Chrisom si užívajú romantiku na exotickej dovolenke. Dvojica oslavuje 10. výročie sobáša a väčšinu dní trávia oblečení v plavkách. Celebritná kráska sa však o pohľad na svoje dokonalé telo ochotne podelila s celým svetom. 

Ďalšie FOTO Amandy Holden v bikinách nájdete v GALÉRII>>

Amanda Holden vyzerá v bikinách ako bohyňa.
Zobraziť galériu (10)
Amanda Holden vyzerá v bikinách ako bohyňa.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Amanda HoldenBritain´s Got Talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu