Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Intímnosti Iglesiasa s... Preboha, Anna, radšej sa nepozeraj!

Enrique Iglesias Zobraziť galériu (5)
Enrique Iglesias (Zdroj: SITA)

KYJEV - Nadšená zrejme nebude! Zatiaľ čo sa Anna Kurnikovová (37) naplno venuje svojim 9-mesačným dvojičkám, jej partner, spevák Enrique Iglesias (43) je na koncertnom turné. A na Ukrajine sa mu teda podarilo spraviť poriadny rozruch. Počas koncertu sa totiž priamo na pódiu vášnivo bozkával s fanúšičkou. No, pozrite sa na to!

Hoci Enrique Iglesias nepatrí medzi najmladších interprétov, stále má množstvo fanúšikov a fanyniek. Tí si ho môžu aktuálne vychutnať na jeho európskom turné. Charizmatický spevák naposledy vystúpil v Kyjeve, kde sa istej dievčine z davu postaral o nezabudnuteľný zážitok. 

Enrique totiž neznámej plavovláske dovolil prísť na pódium, podpísal jej svoj plagát, spravil si s ňou selfie a dokonca ju pobozkal na ústa. Nešlo len o taký letmý bozk, ale ozajstný "francuzák". Slečna na slávneho speváka dokonca obkročmo vyskočila.  

Niet pochýb, že táto fanúšička mala po Iglesiasovom koncerte sladké sny. Ktovie, ako sa zaspávalo jeho partnerke Anne Kurnikovovej, ktorá sa doma stará o ich dve ratolesti...

VIDEO: Enrique Iglesias sa postaral o to, že táto fanynka na jeho koncert nezabudne. 

Viac o téme: Enrique IglesiasAnna Kurnikovová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu