Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúci outfit tehotnej modelky: Uff, tak toto by si u nás neobliekla žiadna!

Slick Woods Zobraziť galériu (6)
Slick Woods (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Páni, tá má odvahu! Povedia si zrejme mnohí, keď zbadajú outfit, ktorý si na nedávnu párty obliekla výstredná modelka Slick Woods (22). Tá momentálne nosí pod srdcom svoje prvé dietatko. A teda, guľatým bruškom sa pýši poriadne netradičným spôsobom. Veď, pozrite!

Slick Woods nie je prototypom typickej krásky. Vďaka nevšednému zovňajšku sa jej však podarilo rozbehnúť celkom slušnú kariéru. Na konte má spoluprácu s viacerými módnymi značkami, pózovala pre prestížne magazíny a očarila aj Rihannu, ktorá si ju zvolila za tvár svojej kozmetickej značky. V roku 2017 bola zaradená medzi najsexi modelky a začiatkom tohto roka sa dostala aj do rebríčka Top 50 Models.   

Úspešná modelka sa však už čoskoro bude venovať rodičovským povinnostiam. „Moje telo vnímam ako niečo, čo vyživuje moje dieťatko. Zvykla som sa oň starať ako o šperk. Mám nové uznanie ako žena a som šťastná, že to prežívam v takom mladom veku,” uviedla v nedávnom rozhovore Slick Woods.

Výstredná modelka si tehotenské bruško užíva. Dokázala to aj na párty, ktorá sa konala pri príležitosti newyorkského fashion weeku. Slick Woods pózovala fotografom v nohavicovom kostýme a pod sakom nič nemala. Každému sa tak naskytol pohľad na jej holé brucho a obnažené vnady. Odvážna tehuľka, čo poviete?

Tehotná Slick Woods sa na párty obliekla do takéhoto odvážneho outfitu.
Zobraziť galériu (6)
Tehotná Slick Woods sa na párty obliekla do takéhoto odvážneho outfitu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Slick Woods
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu