Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tina Turner sa takto usmievala a netušila, že... Hrozná tragédia!

Tina Turner Zobraziť galériu (4)
Tina Turner (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Radosť vystriedala obrovská bolesť! Slávna speváčka Tina Turner (78) má hlavu v smútku. Jej najstarší syn Craig (†59) totiž podľa všetkého spáchal samovraždu. Mŕtve telo našli muži zákona v jeho dome. Umelkyňu zasiahla tragická správa počas pobytu vo Francúzku, kde sa pár hodín pred synovou smrťou zúčastnila módnej šou.

V utorok popoludní sa v metropole Francúzska konala veľkolepá módna šou značky Giorgio Armani. Medzi pozvanými hosťami bola aj slávna speváčka Tina Turner, ktorá – ako to už býva zvykom, rozdávala široké úsmevy na všetky strany. V tej chvíli ani len netušila, že ju o pár hodín zastihne tá najhoršia správa...

Najstarší syn slávnej speváčky - Craig Raymond Turner totiž spáchal samovraždu. Jeho nehybné telo bolo nájdené u neho doma, kde sa podľa medializovaných informácií sám zastrelil. Tina priviedla svojho syna na svet ako 18-ročná. Jeho otcom bol saxofonista Raymond Hill, avšak adoptoval si ho speváčkin neskorší manžel Ike Turner. Craig pracoval ako realitný maklér. 

Tina žije od roku 1994 vo Švajčiarsku s nemeckým hudobným producentom Erwinom Bachom. Svoje deti podľa medializovaných informácií finančne podporovala, avšak prílíš sa už o ne nezaujímala. „Moja matka si žije vlastným životom. V Európe a s novým manželom. S minulosťou nechce mať nič spoločné,” uviedol pre média Ike jr., ktorého si Tina pred rokmi osvojila. 

Keď sa totiž Tina a Ike Turner zosobášili, ona mala syna Craiga, on Ikeho jr. a Michaela, o ktorých sa spolu starali. Ich spoločným potomkom bol syn Ronnie. Verejnosti je dobre známe, že manželstvo prominentnej dvojice bolo poriadne búrlivé. Hudobník svoju ženu fyzicky týral a mlátil. „Jeho deti nikdy nereagovali. Ale Craig bol veľmi emotívne a citlivé dieťa. Prosila som Ikeho, nech ma nebije doma, aby to nemuseli počúvať,” spomínala speváčka v roku 2005 počas návštevy u moderátorky Oprah Winfrey. 

Tina Turner so svojím najstarším synom Craigom.
Zobraziť galériu (4)
Tina Turner so svojím najstarším synom Craigom.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Tina Turner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu