Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Seriálová Rosalinda bez šiat: Aj pred 50-tkou vyzerá ako bohyňa!

Thalía je krásna žena. Zobraziť galériu (9)
Thalía je krásna žena. (Zdroj: SITA)

UTAH - Tá je dokonalá! Speváčka a herečka Thalía oslávi v lete 47. narodeniny. Vzhľadom a dokonalými krivkami však hravo tromfne mnohé mladšie krásy. Predstaviteľka seriálovej Rosalindy nedávno zverejnila fotky v bikinách a teda... Je to pohľad pre bohov!

Čože je to päťdesiatka? Len číslo! Svojím vzhľadom to potvrdzuje aj hlavná hrdinka telenovely Rosalinda, ktorá bola pomerne obľúbená aj v našich končinách. Herečka známa ako Thalía síce nepatrí medzi najmladšie šoubiznisové krásky, avšak vzhľadom ohúri hádam každého. 

Thalía sa v týchto dňoch podelila s fanúšikmi o svoje fotky v úsporných bikinách. Pri pohľade na jej ploché bruško znie až neuveriteľne, že je dvojnásobnou mamičkou. Bezchybné sú však aj ostatné časti herečkinho tela. Na stehnách a zadočku by ste márne hľadali celulitídu. 

Treba však dodať, že Thalía nemá svoje božské krivky zadarmo. Sú jej odmenou za zdravé stravovanie a pravidelný pohyb. Dámy, vy ste si dnes už zacvičili? Ak nie, tak nech sú vám FOTOGRAFIE sexi Rosalindy inšpiráciou. Nájdete ich v GALÉRII>> 

Viac o téme: ThalíaRosalinda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu