Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna Melanie Griffith zhodila šaty: Paparazzi cvakali ako o dušu!

Melanie Griffith Zobraziť galériu (8)
Melanie Griffith (Zdroj: profimedia.sk)

SARDINIA - Takto ju často nevídať! Herečku Melanie Griffith netreba nikomu predstavovať. Ani bulvárnym fotografom, ktorým sa v uplynulých dňoch podaril celkom slušný úlovok. Slávnu blondínku totiž zvečnili v plavkách. Reakcie médií a verejnosti sú rôzne. Čo na postavu takmer 61-ročnej hviezdy hovoríte vy?

Časy, keď Melanie Griffith ohurovala svojou krásou, sú dávno preč. Pribúdajúce roky, búrlivý životný štýl aj zdravotné problémy sa na jej zovňajšku nepekne podpísali. Mnohí nám však dajú za pravdu, že štíhlu postavu jej môžu viaceré rovesníčky závidieť. 

Blondínka si aktuálne užíva chvíle oddychu na luxusnej jachte. Spoločnosť jej robia kamarátky. Od rozvodu s Antoniom Banderasom nemala herečka po svojom boku žiadneho oficiálneho partnera. Pri pohľade na príspevky, ktoré zverejňuje na sociálnych sieťach, však pôsobí vyrovnane a spokojne.  

Zbytočné vrásky si vraj nemusí robiť ani zo svojej figúry. Keď sa Melanie objavila na jachte odetá len v plavkách, paparazzi nelenili a hneď ju zvečnili. Médiá po celom svete aj fanúšikovia sa zhodujú, že blondínka sa nemá za čo hanbiť. Vy môžete vyjadriť svoj názor v diskusii. 

FOTO Melanie Griffith v plavkách nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Melanie Griffith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu