Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena mladého futbalistu »lopty« nepotrebuje: V bikinách je aj tak sexi!

Manolo Gabbiadini s manželkou. Zobraziť galériu (12)
Manolo Gabbiadini s manželkou. (Zdroj: profimedia.sk)

FORMENTERA - Po svojom boku má sympatickú kočku! Taliansky futbalista Manolo Gabbiadini má síce len 26 rokov, no popri budovaní kariéry si našiel tiež čas na založenie rodiny. Minulý rok sa oženil so sympatickou Martinou Rubini, ktorá mu ešte pred svadbou porodila syna. A kým mnohí muži v týchto chvíľach žijú Majstrovstvami sveta vo futbale, Manolo má oveľa lepší program. Aha!

Hoci Taliansko patrí medzi krajiny, kde futbal mimoriadne obľúbeným športom, na prebiehajúcich Majstrovstvách sveta v Rusku nemajú svoj tím. Taliani boli dlhé roky neodmysliteľnou súčasťou svetového šampionátu, no teraz sa prvýkrát od roku 1958 nekvalifikovali. 


Všetko o Majstrovstvách sveta vo futbale 2018 nájdete na stránke sportky.sk!


Je pravdepodobné, že ani 26-ročný útočník Manolo Gabbiadini nie je zo vzniknutej situácie nadšený... Útechou mu ale môže byť, že sa venuje oveľa príjemnejším aktivitám. Spoločne s atraktívnou manželkou Martinou a synčekom Tommasom si užívajú oddych na španielskom ostrove Formentera.

Nečudo, že prominentná rodinka zaujala paparazzov. Martina má totiž skvelú postavičku. A hoci jej príroda, čo sa týka hrudníka, veľa nenadelila, zadoček má ukážkový. Súhlasíte? 

Manolo Gabbiadini má oveľa lepší program ako futbalové majstrovstvá. So svojou sexi manželkou Martinou si užíva chvíle oddychu.
Zobraziť galériu (12)
Manolo Gabbiadini má oveľa lepší program ako futbalové majstrovstvá. So svojou sexi manželkou Martinou si užíva chvíle oddychu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Manželka mladého futbalistu má takúto postavičku.
Zobraziť galériu (12)
Manželka mladého futbalistu má takúto postavičku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Manolo GabbiadiniMartina Rubini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu