Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Narodeniny najsexi hviezdy: Za gratulácie ďakovala holými prsiami!

Kate Upton Zobraziť galériu (8)
Kate Upton (Zdroj: instagram/ Maxim)

LOS ANGELES - Oni potešili ju, ona ich! Časopis Maxim každý rok volí najsexi ženu sveta. Tentokrát sa ňou stala modelka Kate Upton, ktorá v uplynulych dňoch oslávila 26. narodeniny. Fanúšikovia ju pri tej príležitosti zahrnuli gratuláciami. Ona sa im odmenila ozaj netradične. Aha!

Kate Upton už neraz dokázala, že má sexepílu na rozdávanie. Dôkazom sú aj najnovšie fotografie, ktoré zdobia aktuálne vydanie magazínu Maxim. Ten zvolil krásnu modelku za najpríťažlivejšiu ženu sveta a asi len málokto by si dovolil protirečiť. 

Krásna blondínka oslavuje nielen tento úspech, ale aj narodeniny. 26-ročná kráska sa prostredníctvom instagramu pochválila, že si svoj veľký deň užila. Pre priaznivcov si dokonca pripravila darček v podobe šteklivých záberov, na ktorých pózuje hore bez.  

„Obliekla som si narodeninový outfit, aby so vám poďakovala za vaše gratulácie,” pripísala k odkazu Kate. Chlapi ju síce môžu obdivovať, avšak majú smolu. Kráska sa minulý rok vydala za bejzbalového hráča Justina Verlandera. 

Kate Upton ďakovala za gratulácie s holými prsiami.
Zobraziť galériu (8)
Kate Upton ďakovala za gratulácie s holými prsiami.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Kate Upton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu