Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Americká kráska vliezla do chomúta: Jej vyvoleným je šikovný športovec

Kate Upton Zobraziť galériu (5)
Kate Upton (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americká modelka a príležitostná herečka Kate Upton sa vydala. Jej manželom sa stal 34-ročný bejzbalista Justin Verlander. Sobáš sa konal v sobotu v Taliansku. Americkému týždenníku People potvrdil informáciu nemenovaný zdroj.

Magazín zverejnil aj fotografie zo svadby. Športovec požiadal o ruku 25-ročnú rodáčku z mesta St. Joseph v Michigane v roku 2016. Dvojica spolu začala randiť dva roky pred tým.

Katherine Elizabeth Upton sa preslávila najmä vďaka tomu, že dva razy po sebe, v roku 2012 a 2013, zdobila obálku špeciálneho plavkového čísla magazínu Sports Illustrated. Práve tento magazín ju v roku 2011 vyhlásil za Nováčika roka a o rok neskôr jej venoval titulnú stranu exkluzívneho čísla, čím jej pomohol naštartovať úspešnú kariéru, počas ktorej nechýbala v množstve rebríčkov najpríťažlivejších žien.

Na titulku Sports Illustrated sa znovu vrátila v roku 2017. Ukázala sa aj na obálkach ďalších prestížnych magazínov, napríklad na titulke Vanity Fair k jeho 100. výročiu. Ako herečka sa predstavila vo filmoch Majstrovský plán (2011), Traja hlupáci (2012) či Jedna za všetky (2014).

Viac o téme: Kate UptonJustin Verlander
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu