Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dcéra Michaela Jacksona bojkotovala luxusnú prehliadku: Po TOMTO sa zdvihla a odišla!

Paris Jackson Zobraziť galériu (5)
Paris Jackson (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Začiatkom týždňa sa v Paríži konala prehliadka luxusnej značky Dior. Honosná udalosť každoročne priláka obrovské množstvo hviezdnych osobností. Tentokrát medzi nimi nechýbala ani 20-ročná dcéra zosnulého kráľa popu Michaela Jacksona (†50), Paris. Z módnej šou však predčasne odišla. TOTO ju vytočilo!

Paris Jackson sa v pondelok zúčastnila módnej prehliadky Dior Couture's spring/summer 2019 Cruise collection. Na fashion šou sa však nezdržala dlho. Ako informujú zahraničné médiá, už po prvom kúsku sa brunetka zdvihla a odišla. Modelky totiž outfity predvádzali na koňoch a známej dcére sa nepáčilo, ako so zvieratami zaobchádzali. 

Rozhodla sa preto, že na takomto podujatí sa nezúčastní. „Bola veľmi znepokojená, ako sa manipulovalo s koňmi, tak sa potichu vytratila,“ prezradil magazínu People zdroj. „Dámy, ktoré vystupovali s koňmi, sedeli v bočnom sedle, takže museli použiť bičík, aby kone išli rovno, a to navyše lialo a šou sa nekonala pod stanom,“ dodal zdroj. Módny dom sa k situácii nevyjadril.

Paris však svoj názor neskôr vyjadrila na sociálnej sieti Twitter. „Aby bolo jasné, nezdrhla som z prehliadky. Potichu som vstala a odišla a snažila som sa, aby som nevyrobila scénu. Nepodporujem, keď sú zvieratá šľachtené a značkované. Nesnažím sa v žiadnom prípade robiť si v módnom svete nepriateľov, ale budem vždy sama sebou,“ povedala na rovinu Jackson.

 

left early n did this

Príspevok, ktorý zdieľa Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson),

FOTO nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Michael JacksonParis Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu