Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neuveríte, čím ich vytočila: Briti sa pustili do Harryho nevesty Meghan

Meghan Markle, od soboty vojvodkyňa zo Sussexu Zobraziť galériu (7)
Meghan Markle, od soboty vojvodkyňa zo Sussexu (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Zdá sa, že Meghan Markle vo svoj svadobný deň vôbec neuchvátila davy tak, ako sa to v roku 2011 podarilo manželke princa Williama. Kate mala podľa mnohých honosnejšiu svadobnú róbu, skutočne hodnú kráľovskej svadby. No neuveríte, čo ďalšie Briti americkej herečke vyčítajú...

Kráľovská svadba bola v sobotu mimoriadne sledovaná. Tí, čo nevyšli priamo do ulíc, si ju mohli pozrieť v televízii. A ako to už býva, našli na Harryho neveste Meghan aj zopár chybičiek. Príliš jednoduché šaty totiž dopĺňal akoby nedotiahnutý účes. 

Neuveríte, čím ich vytočila:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

„Meghanine vlasy nedržali na mieste počas celého obradu. To sa stáva, keď nemáte prvú družičku ani žiadne dospelé družičky. Strašne ma hnevajú tie katastrofálne vlasy a nedorobený účes,” znie jeden z komentárov ohľadom kráľovskej svadby. Aj mnohé ďalšie poukazovali na jej neupravený drdol a vlasy, ktoré vyliezali spod nádherného závoja. 

Neuveríte, čím ich vytočila:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Celebritný kaderník Serge Normant nakoniec objasnil, prečo nevesta nevyzerala úplne dokonale. Úplne zámerne jej neurobil bezchybný formálny účes, kde každý jeden vlas má svoje miesto. Chcel totiž, aby sa Meghan pred miliónom divákov cítila uvoľnene a sama sebou. „Naozaj som to chcel urobiť voľné. Boli tu drobné pramienky a chcel som, aby si ich mohla zastrčiť za ucho, keď bude chcieť, pretože tak to normálne robieva,” odhalil vlasový stylista pre magazín People. 

Neuveríte, čím ich vytočila:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Meghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu