Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zostarnutý Travolta ukázal rodinu: Och, dcéra by sa mala hneď prezliecť!

John Travolta Zobraziť galériu (5)
John Travolta (Zdroj: SITA)

CANNES - Veľmi si nepomohla! V rámci Medzinárodného filmového festivalu v Cannes mal svoju premiéru aj počin s názvom Gotti. V ňom stvárňuje ústrednú postavu John Travolta (64), ktorému na červenom koberci robila spoločnosť jeho rodina. Po boku slávneho tatka hrdo pózovala aj 18-ročná Ella. Výberom róby ale príliš neohúrila.

Hoci sú vlasy a brada Johna Travoltu poznačené šedinami, do starého železa rozhodne nepatrí. V aktuálnom roku majú svoju premiéru tri počiny, v ktorých spomínaný herec účinkoval. Jeden z nich - životopisná dráma Gotti - bol slávnostne predstavený počas prebiehajúceho filmového festivalu v Cannes. 

Americký herec vzal na výlet do Európy celú rodinu. Manželka Kelly, dcéra Ella a syn Ben mu robili spoločnosť aj na červenom koberci. Hercova polovička má 55 rokov, avšak stále si zachováva mladistvý vzhľad a aj teraz vyzerala ozaj skvele.  

Výberom outfitu však šliapla vedľa prominentná dcéra Ella. Hoci sa tmavovláska rodičom vydarila a je z nej sympatická 18-ročná dievčina, v tmavej róbe, ktorá ju celú zahaľovala, pôsobila až príliš usadlo. Vzhľadom na svoj vek mohla radšej siahnuť po svetlých, či pastelových farbách a strihu, čo by jej viac svedčal.

John Travolta s krásnou manželkou Kelly, synom Benom a dcérou Ellou, ktorá v čiernej róbe príliš neohúrila.
Zobraziť galériu (5)
John Travolta s krásnou manželkou Kelly, synom Benom a dcérou Ellou, ktorá v čiernej róbe príliš neohúrila.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: John TravoltaMedzinárodný filmový festival v Cannes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu