Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Aj modrá krv zavítala do Cannes: Lady, ale veď vám vidno zadok!

Vicotria Hervey Zobraziť galériu (19)
Vicotria Hervey (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES - Medzinárodný filmový festival v Cannes nie je len o predstavovaní nových počinov. Jeho súčasťou sú i rôzne podujatia. Medzi nimi napríklad módna šou s názvom Fashion For Relief. Tá sa konala túto nedeľu a zúčastnila sa jej aj britská aristokratka Victoria Hervey (41). Na sebe mala odvážne šaty, ktoré sa postarli o to, že urodzenú blondínku určite nik neprehliadol.

Naomi Campbell je nielen slávnou modelkou, ale je o nej tiež známe, že ochotne podporuje charitatívne projekty. A práve takýto rozmer má aj nedeľná akcia pod názvom Fashion For Relief, ktorú organizovala práve spomínaná hviezda prehliadkových mól. 

Okrem nej sa v rôznych modeloch pedviedli aj krásky Bella Hadid, či Winnie Harlow. Známe mená boli i v radoch hostí. Spomenúť možno Paris Hilton, Petru Němcovú a Victoriu Hervey, ktorá sa rada pýši urodzeným pôvodom. 

Chudučká blondínka sa však ochotne pochváli aj svojim krivkami. Pri tejto príležitosti ich vystavila na obdiv v odvážnej róbe, v ktorej sa na červenom koberci nadšene vykrúcala. Prítomným sa tak naskytol pohľad na jej zadok v zarezaných nohavičkách telovej farby. 

FOTO odvážnych šiat Victorie Hervey nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Victoria HerveyMedzinárodný filmový festival v Cannes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu