Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známe sestry ohurujú krivkami: Aj ich mama stále stojí za hriech!

Yolanda Hadid Zobraziť galériu (11)
Yolanda Hadid (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nepatrí do starého železa! Modelky Bellu a Gigi Hadidové netreba nikomu predstavovať. Obdiv si ale zaslúži aj ich mamina Yolanda. Hoci časy, keď pózovala pred objektívom a na prehliadkovom móle sú už dávno preč, ešte stále sa má čím pochváliť. Neveríte? Pozrite!

Bella a Gigi Hadidové patria medzi najlepšie modelky súčasnosti. Veľkým vzorom a inšpiráciou im bola ich mama Yolanda. Kráska z Holandska sa do šoubiznisu dostala najskôr ako manekýnka, neskôr zaujala účinkovaním v reality šou Skutočné paničky z Beverly Hills. 

A hoci titulky prestížnych magazínov momentálne zdobia jej dcéry, treba uznať, že aj ona by na nich stále vyzerala dobre. Dôkazom sú fotky, ktoré zverejnila na sociálnych sieťach. 54-ročná blondínka si aktuálne užíva chvíle oddychu a veru, v dvojdielných plavkách vyzerá skvele. 

„Najlepší liek pre vaše telo je pokojná myseľ,” pripísala k momentkám Yolanda. Tá sa podľa vlastných slov necíti byť dokonalá, ale je šťastá. Nuž, radosť musia mať aj Bella a Gigi. Tie sa pri pohľade na mamu starnutia báť nemusia...

FOTO Yolandy Hadid v bikinách nájdete TU>>

Viac o téme: Gigi HadidBella HadidYolanda Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu