Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Catherine Zeta-Jones v sexi outfite, ale... Táto tínedžerka ju úplne zatienila!

Catherine Zeta-Jones s krásnou dcérou. Zobraziť galériu (6)
Catherine Zeta-Jones s krásnou dcérou. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Aká matka, taká Carys! Catherine Zeta-Jones (48) je zvyknutá na to, že kdekoľvek sa objaví, je hneď stredobodom pozornosti. Krásou a odvážnym outfitom zaujala, aj keď zavítala na módnu šou značky Dolce&Gabbana. O obdivné pohľady sa však musela deliť s dcérou Carys, ktorá o pár dní oslávi 15. narodeniny. O atraktívnej slečne sa aktuálne v médiách po celom svete hovorí dokonca viac, než o jej slávnej mamine.

Domenico Dolce a Stefano Gabbana usporiadali v uplynulých dňoch exkluzívnu módnu šou, na ktorú pozvali aj viacero celebritných hostí. Medzi nimi napríklad herečku Catherine Zeta-Jones. Tá si pri tej príležitosti obliekla šaty, ktoré dokonale zvýraznili jej sexepíl. Ich vrchný diel totiž pripomínal korzet, sukňa z čipky odhaľovala nohy atraktívnej tmavovlásky.  

Na podujatie však Catherine neprišla sama. Spoločnosť jej robila dcéra Carys Zeta Douglas, ktorá si tiež dala na svojom vzhľade záležať. Mnohí sa dokonca zhodujú v tom, že slávnu mamu svojou krásou zatienila. 

Carys oslávi o pár dní 15. narodeniny a niet pochýb, že o nej budeme ešte veľa počuť. Dvere šoubiznisu sú jej otvorené a kariéra modelky, či herečky na dosah. 

FOTO krásnej dcéry Michaela Douglasa a Catheriny Zeta-Jones nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Catherine Zeta-JonesCarys Zeta Douglas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu