Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hviezdna kráska zbalila zajačika: Nečudo! Tejto sexici by odolal len blázon

Heidi Klum Zobraziť galériu (9)
Heidi Klum (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vek nehrá žiadnu rolu! Heidi Klum (44) je atraktívna žena, ktorá ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič zo svojho šarmu a sexepílu. Keď sa na červenom koberci objaví v minisukni... Nuž, slintá nejeden chlap. Zrejme aj vďaka tomu, že je stále sexi, môže svojich milencov pokojne hľadať medzi mladšími mužmi. Pozrite sa, s kým ju načapali naposledy!

Má rada mladé mäsko! Reč je o modelke Heidi Klum, ktorú v poslednej dobe častejšie vídať v spolčnosti Toma Kaulitza - člena kapely Tokio Hotel. Dvojica si očividne dobre rozumie aj napriek tomu, že ich od seba delí 16 rokov. Sociálne siete sú plné rôznych reakcií. Najmä hudobníkove nahnevané fanúšičky sexi modelku vôbec nešetria. 

V prípade štvornásobnej matky však nejde o prvého zajačika po jej boku. Za sebou má totiž trojročný vzťah s Vitom Schnabelom, ktorý je od nej mladši o 13 rokov.

Avšak pri pohľade na stále dokonalé krivky známej Nemky sa nemožno čudovať, že sa o ňu mladší chlapci uchádzajú. Navyše, okrem toho, že je Heidi sexi, tak už neraz dokázala i to, že s ňou nie je nuda.  

Paparazzi nafotili Heidi Klum v spoločnosti Toma Kaulitza.
Zobraziť galériu (9)
Paparazzi nafotili Heidi Klum v spoločnosti Toma Kaulitza.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Heidi KlumTom Kaulitz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu