Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sexi speváčka na červenom koberci: Preboha, takú KATASTROFU ste ešte nevideli!

Rita Ora Zobraziť galériu (9)
Rita Ora (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Toto nemohla myslieť vážne! Rita Ora (27) je nielen talentovanou umelkyňou, ale aj krásnou ženou. Svoj sexepíl pravidelne umocňuje outfitmi, vďaka ktorým na červenom koberci vždy žiari. Avšak kreácia, v ktorej sa predviedla počas uplynulého týždňa sa nedá nazvať inak, než módne peklo. Veď, posúďte sami!

Vo štvrtok večer sa v Londýne konalo odovzdávanie cien The Global Awards, z ktorého si domov odniesla sošku aj speváčka Rita Ora. Tá je pravidelne ozdobou červeného koberca, avšak teraz príliš neohúrila. Skôr naopak. 

Známa speváčka a porotkyňa televíznych súťaží si obliekla vzorovaný nohavicový kostým, ktorý doplnila výrazným topom. Voľné strihy pochovali jej sexepíl a na ženskosti jej príliš nepridali ani topánky, ktoré si k tomuto čudesnému outfitu obula. 

Fotkami z akcie sa Rita pochválila aj na instagrame. „Preboha. Takýto zlý outfit som na tebe ešte nevidel,” neskrýval svoje rozčarovanie jeden z jej fanúšikov. „Katastrofa!” pridal sa ďalší. Čo na čudesný outfit známej krásky hovoríte vy?

Rita Ora
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)
 

 

 

Viac o téme: Rita Ora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu