Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známy herec unikol o chlp smrti: Skolaboval priamo počas predstavenia!

Kevin Smith Zobraziť galériu (4)
Kevin Smith (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americký filmár, herec, komik a spisovateľ Kevin Smith prekonal infarkt. Štyridsaťsedemročný rodák z Red Banku v New Jersey o tom informoval na službe Instagram, kde zverejnil svoju fotografiu z nemocničného lôžka. Infarkt Smitha postihol v nedeľu počas jedného z jeho plánovaných predstavení. Po prevoze do nemocnice lekári zistili, že má úplne zablokovanú prednú zostupnú vetvu ľavej koronárnej artérie. Takáto diagnóza pritom býva v mnohých prípadoch smrteľná.

Smith v príspevku uviedol, že mu tento incident pripomenul otca, ktorý zomrel na infarkt, a tiež že čelil svojmu najväčšiemu strachu. "Bol som naplnený pocitom pokoja, mal som skvelý život: milovali ma rodičia, ktorí zo mňa vychovali človeka, ktorým som. Mal som divnú, úžasnú kariéru vo všetkých druhoch médií, úžasných priateľov, najlepšiu manželku na svete a úžasnú dcéru, ktorá zo mňa urobila Otca. Tak, ako som pozeral do nekonečna, som zistil, že som bol relatívne spokojný," opísal pocity počas kritickej situácie filmár, ktorého podľa jeho slov čakajú zmeny v životnom štýle vrátane vegánstva.

Kevin Smith sa zviditeľnil nízkorozpočtovou čiernobielou komédiou Podvodníci z New Jersey, známou aj ako Clerks (1994), za ktorú ho ocenili na festivaloch Sundance a v Cannes. Po nej nakrútil snímky ako Mallrats (1995), Hľadám Amy (1997), Dogma (1999), Jay a mlčanlivý Bob vracajú úder (2001), Otcom na plný úväzok (2004), Clerks 2: Muži za pultom (2006), Zack a Miri točia porno (2008), Krvavý štát (2011) či Mroží muž (2014), pričom vo väčšine z nich si aj zahral. Režíroval tiež viacero epizód seriálov The Flash (2014) a Supergirl (2015). Ako herec sa predstavil aj v snímkach ako Vreskot 3 (2000), Daredevil: Obhajca nevinných (2003), Dvojitý život (2006), Smrtonosná pasca 4.0 (2007) či Disaster Artist (2017)

Viac o téme: Kevin Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu