Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Takto (ne)starne popová princezná: Bez podprsenky a v mini!

Britney Spears Zobraziť galériu (8)
Britney Spears (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Ako za starých čias! Britney Spears (36) zostane pre mnohých navždy popovou princeznou. Blondínka, ktorá v minulosti padla aj na dno, však už dávno nemá 20 rokov. Na svojej figúre ale v poslednom čase dosť zapracovala, a tak si smelo môže obliecť sexi šaty, ktoré toho z jej tela dosť odhaľujú.

Pracuje na sebe, tak prečo by sa nepochválila?! Úsporné outfity boli vždy neodmysliteľnou súčasťou imidžu hviezdnej Britney Spears. Mladá kráska s charakteristickým hlasom dosiahla viacero úspechov a svojho času patrila medzi najväčšie spevácke hviezdy. 

So slávou však prišlo aj množstvo problémov. Blondínka padla na dno a mnohí neverili tomu, že sa jej podarí vrátiť na výslnie. A hoci kariéra tejto umelkyne už nie je to, čo bývala, stále je o ňu dosť veľký záujem. 

Nielen medzi fanúšikmi, ale aj medzi zástupcami opačného pohlavia. Britney viac ako rok randí s modelom a osobným trénerom Samom Asghari. Ten sa postaral o to, aby sa blondínka dostala späť do formy. Výsledok jej driny stojí ozaj za to. 

Postavičkou sa speváčka pochválila nedávno v spoločnosti, keď sa predviedla v úsporných minišatách bez podprsenky. Čo poviete, svedčalo jej to?

Britney Spears sa predviedla v minišatách, pod ktoré si nedala podprsenku.
Zobraziť galériu (8)
Britney Spears sa predviedla v minišatách, pod ktoré si nedala podprsenku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu