Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezdna Melanie Griffith na skok od Bratislavy: Z auta vystúpila ako strašidlo, potom...

Melanie Griffith a Richard Lugner Zobraziť galériu (7)
Melanie Griffith a Richard Lugner (Zdroj: profimedia.sk)

VIEDEŇ - To musel byť únavný let! Dnes večer sa u našich rakúskych susedov koná prestížny Opernball. Hviezdnym hosťom stavebného magnáta Richarda Lugnera (85) je herečka Melanie Griffith (60). Slávna blondínka má bulvárnych fotografov po celý čas v pätách. Pri príchode do hotela ich svojím zjavom priam šokovala. Na tlačovej konferencii to už bolo o poznanie lepšie...

Rakúsky pracháč Richard Lugner si práve v tejto chvíli užíva spoločnosť herečky Melanie Griffith, ktorá mu robí garde na prestížnom Opernballe. O tom, ako to tam vyzeralo, vás budeme zajtra určite informovať. Teraz si však ešte posvietime na to, čo predchádzalo honosnému podujatiu. 

Melanie zavítala do Viedne v utorok podvečer. A hoci si musela byť vedomá, že bude od prvej chvíle v centre záujmu, na svoj vzhľad sa totálne vykašľala. Slávna blondínka totiž vyzerala ako strašidlo. Postarali sa o to najmä neumyté strapaté vlasy. Nenalíčenú tvár schovala herečka za veľké okuliare. Značnú pozornosť pútala špeciálna náplasť na nose, pod ktorou bola jazva. Melanie totiž kvôli rakovine kože podstúpila pred pár mesiacmi operáciu. Fotky z herečkinho príchodu do viedenského Grand Hotela nájdete TU.  

V stredu sa konala tlačová konferencia a ako vidno na fotkách, Griffith si vlasy umyla a dala sa dokonca pekne učesať a nalíčiť. „Na nose som mala rakovinu kože a musel byť operovaný. Vyzerá to naozaj hrozne, ale môj vizážista odvádza skvelú prácu,” poznamenala pred prítomnými novinármi. 

Melanie na tlačovke tiež prezradila, že prijať Lugnerovo pozvanie ju presvedčila jej dobrá priateľka Goldie Hawn, ktorá sa zúčastnila Opernballu minulý rok. O 85-ročnom rakúskom pracháčovi sa vraj vyjadrila, že je sexi a priateľský. Za to Lugner ju príliš neospevoval. „Je veľmi milá, ale je veľmi zničená,” poznamenal v rozhovore pre médiá. Nuž, jeho aktuálnou milenkou je o 58 rokov mladšia slečinka, takže nie je veľmi zvyknutý pozerať sa na vrásky.

Melanie Griffith má na nose jazvu po operácii.
Zobraziť galériu (7)
Melanie Griffith má na nose jazvu po operácii.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Melanie GriffithOpernball 2018
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu