Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Na zadku len šnúrky a na prsiach nič: FOTKY tejto hviezdy pobúria aj vás!

Najnovšie fotky Kim Kardashian opäť narobili rozruch. Zobraziť galériu (10)
Najnovšie fotky Kim Kardashian opäť narobili rozruch. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Áno, aj nám už táto celebrita lezie na nervy... Všetci však riešia jej najnovšie zábery, a tak ich nemôžeme odignorovať ani my. Reč je o Kim Kardashian (37). Tej pribudlo do rodiny tretie dieťatko, ktoré jej vynosila náhradná matka, no ona namiesto rodičovských povinností uprednostňuje fotenia. A to fotenia poriadne pikantných záberov. Veď, uznajte sami!

Ruku hore, kto nevidel Kim Kardashian polonahú, či rovno nahú. Asi je vás málo, čo? Netreba sa čudovať. Zábery obnaženej hviezdy šou Keeping Up With The Kardashians totiž na nás útočia z každej strany. Dnes už trojnásobnú matku to však neodrádza a svet ďalej zásobuje pikantnými zábermi svojho kyprého tela. 

Na instagrame najnovšie zverejnila sériu fotografií, na ktorých má oblečené mega úsporné tangonohavičky. Tie pozostávajú zo šnúrok a pár centimetrov látky. K nim si Kim obliekla tenký svetrík na gombíky, z ktorého jej idú každú chvíľu vypadnúť prsia. 

Tie napokon Kardashianka aj "vypustila". Urobila tak, keď pred objektívom pózovala v kožuchu. Ten si odokryla a bez hanby ukázala svoj prsník v plnej paráde. „Že sa nehanbíš! Takto sa prezentovať. Som zvedavý, ako sa pozrieš svojim deťom do očí, keď toto raz uvidia,” nešetril kritikou istý pán. A nebol veru jediný, koho Kim pobúrila. Čo na provokatívne zábery tejto hviezdy hovoríte vy? Nájdete ich v GALÉRII>>

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu