Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Madonna (59) provokuje aj na staré kolená: S holými prsiami a uslintaná!

Madonna Zobraziť galériu (7)
Madonna (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ona slintá nad kabelkou, fanúšikovia nad ňou! Hoci Madonna oslávi v lete okrúlu 60-tku, rada dokazuje, že nepatrí do starého železa. A to napríklad aj tak, že raz za čas zverejní na webe fotku, na ktorú by si jej rovesníčky netrúfli. Najnovšie pózovala s luxusnou kabelkou a holými prsiami.

Madonna je hrdou šesťnásobnou matkou. Dcéru Lourdes a syna Rocca priviedla na svet sama, dcéru Mercy, syna Davida a dvojičky Esther a Stellu si adoptovala. Akým rodičom je slávna speváčka, nevedno. Isté však je, že svojimi ratolesťami sa veľmi rada chváli. Jej profily na sociálnych sieťach sú totiž plné fotografií a videí najmä rozkošných černošských dvojičiek. 

Hviezda hudobnej scény však verejnosti celkom rada pripomína aj svoju chuť provokovať a odvahu. Teraz zverejnila na instagrame fotku, na ktorej je hore bez, tvári sa pomerne zvláštne a k hrudi si tisne exkluzívnu kabelku. „Stále nad ňou slintám,” pripísala k momentke Madonna. Ako to už býva zvykom, reakcie fanúšikov sú rôzne. Kým jedni ju ospevujú za jej odvahu, ini ju otvorene kritizujú. Ako vnímate provokatívne fotky takmer 60-ročnej hviezdy vy?

Madonna sa pochválila novou kabelkou. Zvolila pomerne netradičný spôsob.
Zobraziť galériu (7)
Madonna sa pochválila novou kabelkou. Zvolila pomerne netradičný spôsob.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu