Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Herečka predviedla paparazzom sexi divadielko: Šťavnatá riťka, vykúkajúce prsia!

Blanca Blanco Zobraziť galériu (6)
Blanca Blanco (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU - Bolo sa na čo pozerať! Blanca Blanco (36) síce ako herečka veľa vody nenamútila, no rozhodne vie, ako zaujať bulvárnych fotografov. Už viackrát to potvrdila na červenom koberci, kde (ne)chtiac ukázala, čo nemala. Svoje krivky nadšene pretŕčala aj pred pár dňami, keď na pláži zbadala paparazzov. Pozrite, ako sa vykrúcala zo všetkých strán!

Kto povedal, že jednodielne plavky nemôžu byť sexi? Herečka Blanca Blanco je dôkazom, že aj takýto kúsok kúpacieho odevu dokáže zvýrazniť ženský sexepíl. Nedávno si takto (ne)oblečená užívala chvíle sladkého nič nerobenia na pláži v Malibu. Tam predviedla paparazzom poriadne zaujímavé divadlo.  

Brunetka si bola vedomá, že má zvedavú spoločnosť. A tak sa sebavedomo pretŕčala spredu i zozadu. Pridala aj zmyslné pózy, pri ktorých jej išli každú chvíľu vypadnúť prsia. Keďže plavky odhaľovali aj herečkin zadok, bulvárni fotografi si ozaj prišli na svoje.  

S výsledkom bola spokojná aj samotná Blanca. Keď sa o nej v médiách písalo, pochválila sa s tým na sociálnych sieťach. Fanúšikovia nelenili a pridali pochvalné komentáre. Nuž, čo viac si môže nie príliš známa herečka priať...

FOTO Blancy Blanco v sexi plavkách nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Blanca Blanco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu