Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mila, ukáž občiansky! Známa herečka vyzerá ako pubertiačka

Mila Kunis na vystúpení pre deti vyzerala ako školáčka. Zobraziť galériu (8)
Mila Kunis na vystúpení pre deti vyzerala ako školáčka. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Herečka Mila Kunis (34) sa mnohým spája so seriálom Tie roky sedemdesiate, ktorý zachytáva život dospievajúcich stredoškolákov. Pri pohľade na brunetkine najnovšie fotky, to vyzerá tak, že by na školské chodby pokojne zapadla aj dnes. Pozrite sa!

V sobotu sa pri pohľade na postavičku Mickeyho Mousa rozžiarilo mnoho detských tvári. V priestoroch multifunknčnej arény v americkom Los Angeles sa konalo podujatie Disney On Ice. Zúčastnili sa ho aj niektoré celebritné deti. Prítomným fotografom ochotne pózovali napríklad aj speváčka Christina Aguilera a herečka Mila Kunis. 

Práve druhá spomínaná vyzerala po boku rozprávkovej postavičky ako dospievajúca slečna. Oblečená v džínsoch, mikine a s teniskami na nohách rozdávala radostné úsmevy na všetky strany. Mila aktuálne nosí aj dievčensky pôsobiaci účes, ktorý ma tiež podiel na tom, že znie až neuveriteľne, že z herečky je dvojnásobná mamina. 

Pri pohľade na túto fotku Mily Kunis znie až neuveriteľne, že má 34 rokov a je dvojnásobnou matkou.
Zobraziť galériu (8)
Pri pohľade na túto fotku Mily Kunis znie až neuveriteľne, že má 34 rokov a je dvojnásobnou matkou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Mila Kunis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu