Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Beckhamovci pijú víno za tisíce eur: Slovák by sa na jednu fľašu poriadne namakal

Victoria a David Beckhamovci. Zobraziť galériu (7)
Victoria a David Beckhamovci. (Zdroj: Instgram.com/victoriabeckham)

LONDÝN - Najstarší syn Davida (42) a Victorie (43) Beckhamovcov - Brooklyn (18) sa v lete presťahoval za veľkú mláku. V týchto dňoch sa vrátil domov, aby prežil Vianoce v kruhu svojej rodiny. Prominentní rodičia oslávili jeho návštevu ozaj veľkolepo. Veď víno, ktorého fľaša stojí zhruba 3 tisíc eur, sa predsa nepije každý deň.

Opäť spolu! Nie je tajomstvom, že pre Beckhamovcov sú ich deti všetkým. Trom synom a dcérke Harper pravidelne vyznávajú lásku aj prostredníctvom sociálnych sietí a často sa pýšia ich úspechmi. Fanúškovia celebritnej famílie preto dobre vedia, že najstarší syn Brooklyn sa zdržiava v New Yorku. Tam odišiel nielen kvôli vzťahu s herečkou Chloe Moretz, ale aj kvôli štúdiu na univerzite.  

V týchto dňoch sa Brooklyn vrátil domov a jeho najbližší ho privítali ozaj veľkolepo. Doma na neho čakal adventný kalendár, pizza v tvare srdca, na ktorej príprave sa podieľala malá sestrička, i hriešne drahé víno. Podľa medializovaných informácií stojí jedna fľaša zhruba 3 tisíc eur. 

Súkromným fotkami sa Beckhamovci pochválili aj na sociálnych sieťach. Reakcie fanúšikov boli rôzne. Našli sa závistlivci, ale aj jedinci, ktorí sú zo vzťahov v slávnej rodine nadšení. „Je milé vidieť, ako dobre spolu vychádzate a ako sa máte radi,” znie jeden z vybraných komentárov. „Páči sa mi, že sa s nami delíte o svoje súkromie,” pochvaľoval si jeden z priaznivcov. 

Deti Davida a Victorie Beckhamovcov opäť spolu.
Zobraziť galériu (7)
Deti Davida a Victorie Beckhamovcov opäť spolu.  (Zdroj: instagram a snapchat)

David a Victoria Beckhamovci oslávili synovu návštevu fľašou luxusného vína.
Zobraziť galériu (7)
David a Victoria Beckhamovci oslávili synovu návštevu fľašou luxusného vína.  (Zdroj: instagram a snapchat)

Viac o téme: Victoria BeckhamDavid BeckhamBeckhamovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu