Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žiaden mejkap a guľaté bruško: TOTO so známou herečkou robia hormóny!

Jessica Alba je krásna žena. Zobraziť galériu (8)
Jessica Alba je krásna žena. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Prirodzene krásna! Herečka Jessica Alba (36) je momentálne v radostnom očakávaní. Pod srdcom nosí tretie dieťatko a pohľad na jej guľaté bruško prezrádza, že pôrod sa už blíži. Pred pár dňami ju v uliciach nafotili paparazzi a okrem zmenenej postavy zaujala brunetka aj nenalíčenou tvárou.

Jessica Alba je dvojnásobnou mamičkou. K dvom dcérkam ale čoskoro pribudne ďalší súrodenec. Herečkin manžel Cash Warren sa v nedávnom rozhovore vyjadril, že pohlavie bábätka zatiaľ s istotou nevedia. „Bolo by skvelé mať v dome parťáka. Ale vôbec mi nebude vadiť ani to, ak zostanem jediným chlapom. Je to celkom zábava,” poznamenal na margo toho. 

Cash sa zároveň netajil tým, že tehotná manželka je pre neho stále rovnako atraktívna. „Fascinuje ma, aká je sexi. Počas tehotenstva zvlášť. Je krásne sa vedľa nej prebúdzať,” poznamenal filmový producent.

A my s ním teda súhlasíme. Dokazujú to aj paparazzi fotky spred pár dní. Bulvárni fotografi zvečnili herečku cestou na obed. Oblečená v čiernych elastických šatách a bez štipky mejkapu vyzerala naozaj krásna. Nuž, a to jej môžu závidieť mnohé tehuľky, ktoré sa v čase radostného očakávania cítia byť neatraktívne...

FOTO krásnej tehuľky Jessicy Alba nájdete v GALÉRII>>


 

Viac o téme: Jessica Alba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu