Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tehotná vojvodkyňa Kate sa prestala skrývať: V tomto brušku rastie ďalší kráľovský potomok!

Vojvodkyňa Kate nosí pod srdcom svoje tretie dieťatko. Zobraziť galériu (7)
Vojvodkyňa Kate nosí pod srdcom svoje tretie dieťatko. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Urodzené bruško malo premiéru! Začiatkom septembra sa verejnosť dozvedela, že vojvodkyňa Kate (35) nosí pod srdcom svoje tretie dieťatko. Kvôli nevoľnostiam sa v uplynulých týždňoch na verejnosti neukazovala. V utorok však spoločne s manželom princom Williamom (35) a jeho bratom Harrym (33) zavítala na recepciu, ktorá sa konala pri príležitosti Svetového dňa duševného zdravia. V svetlomodrých šatách vyzerala skvele a pohľady prítomných pútalo najmä jej rastúce bruško.

Princ William a vojvodkyňa Kate sa čoskoro stanú trojnásobnými rodičmi. K štvorročnému synčekovi Georgovi a dvojročnej dcérke Charlotte tak pribudne ďalší urodzený potomok. Nie je tajomstvom, že brunetka pri oboch tehotenstvách trpela rannými nevoľnosťami. A inak tomu nebolo ani teraz. Kvôli nim dokonca chýbala po synovom boku, keď išiel prvýkrát do školy. 

Podľa medializovaných informácií sa Kate nepríjemných nevoľností celkom nezbavila. No cíti sa už oveľa lepšie. Zrejme aj preto sa vrátila k plneniu svojich povinností. Na utorkovú recepciu, ktorá sa konala v Buckinghamskom paláci prišla oblečená v svetlomodrých čipkovaných šatách, pod ktorými sa jej črtalo rastúce bruško. 

FOTO rastúceho bruška vojvodkyne Kate nájdete v GALÉRII>> 

Viac o téme: Kráľovská rodinaCatherineKateWilliam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu