Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pikantný úlovok paparazzov: Známeho speváka a herca načapali pri intímnostiach!

Sam Smith a Brandon Flynn si priamo na ulici vymieňali nežnosti. Zobraziť galériu (7)
Sam Smith a Brandon Flynn si priamo na ulici vymieňali nežnosti. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Ako hrdličky! Je celkom bežné, že známe tváre majú paparazzov v pätách. Výnimkou nie je ani spevák Sam Smith (25), ktorý si počas víkendu vyšiel na večeru so začínajúcim hercom Brandonom Flynnom (23). Dvojica sa spolu výborne zabávala a niet pochýb, že keď sa k sebe muži pritúlili a vymenili si nežné bozky, tak sa bulvárni fotografi z tohto úlovku potešili.

Britský spevák Sam Smith sa teší z úspešnej kariéry, no na poli lásky sa mu v minulosti príliš nedarilo. Pomerne bolestný bol pre neho rozchod s modelom menom Jonathan Zeizel, ktorý mu dal "kopačky" v roku 2014. 

Umelec sa z rozchodu vyznal v skladbe Stay With Me, za ktorú dostal ceny Grammy. „Chcem sa poďakovať mužovi, o ktorom je celý môj album. Ďakujem, že si mi zlomil srdce, lebo vďaka tomu mám štyri ceny,” vyjadril sa vo svojej reči Sam.   

Všetko nasvedčuje tomu, že z nešťastnej lásky sa už známy spevák spamätal. Svoj podiel má na tom určite aj jeho nový milenec - herec Brandon Flynn. Ten sa len nedávno priznal k tomu, že je homosexuál. Dvojica sa počas uplynulého víkednu ukázala spolu na verejnosti a nebránila sa ani nežnostiam. 

Sam Smith a Brandon Flynn už svoju lásku neskrývajú.
Zobraziť galériu (7)
Sam Smith a Brandon Flynn už svoju lásku neskrývajú.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sam SmithBrandon Flynn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu