Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Chlapi, vedľa tejto speváčky by ste sa chceli prebúdzať! Bez mejkapu a s prsiami v pavučinke

Alicia Keys je prirodzene pekná žena. Zobraziť galériu (8)
Alicia Keys je prirodzene pekná žena. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Odhalila sa pre dobrú vec! Speváčka Alicia Keys (36) sa už istý čas vyhýba akémukoľvek líčeniu a bez mejkapu chodieva aj do spoločnosti. Prirodzene pekná tvár však nie je to jediné, čím naposledy zaujala. Kráska sa totiž fanúšikom ukázala v provokatívnej spodnej bielizni a prezradila im aj čosi zo súkromia, o čom doposiaľ nehovorila.

Každých 19 sekúnd je žene vo svete diagnostikovaná rakovina prsníka... Takýmito slovami sa verejnosti prihovárajú v spoločnom videu slávna speváčka Alicia Keys a nemenej úspešná módna návrhárka Stella McCartney. Prominentné dámy spojili sily, aby na túto problematiku upozornili. Dizajnérka vytvorila kolekciu čipkovanej spodnej bielizne, ktorú umelkyňa ochotne predviedla na svojom tele. Výťažok z predaja provokatívnych kúskov poputuje na podporu centra, ktoré sa týmto vážnym ochorením zaoberá.  

Stella pri tej príležitosti spomenula aj svoju mamu Lindu McCartney, o ktorú kvôli rakovine prsníka prišla, keď mala 19 rokov. „Našim cieľom je upozorniť na túto problematiku a povzbudiť všetky ženy, aby sa dali skontrolovať,” poznamenala so smútkom v hlase. 

So zákernou chorobou má skúsenosť aj rodina Alicie Keys. „Nikdy som o tom nehovorila, ale moja mama je jednou z tých, ktorej sa nad rakovinou prsníka podarilo zvíťaziť,” prezradila speváčka, ktorá ani chvíľu neváhala nad tým, či Stellu podporiť. 

FOTO prirodzene krásnej Alicie Keys v čipkovanej podprsenke nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Alicia KeysStella McCartney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu