Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Radosť herca zo Spider-Mana: Stane sa dvojnásobným otcom!

Donald Glover Zobraziť galériu (4)
Donald Glover (Zdroj: SITA/Chris Pizzello/Invision/AP)

LOS ANGELES - Americký herec, filmár a hudobník Donald Glover sa stane dvojnásobným otcom. Radostnú správu prezradil počas nedeľňajšieho udeľovania cien Primetime Emmy, počas ktorého získal trofeje v kategóriách Najlepší herec v hlavnej úlohe komediálneho seriálu a Najlepšia réžia komediálneho seriálu za projekt Atlanta (2016).

"Chcem poďakovať môjmu dieťatku, môjmu synovi, za to, že je radosťou môjho života. Chcem tiež poďakovať svojmu nenarodenému synovi, dnes počúvame Stevieho (Wondera, pozn. red.)," povedal 33-ročný umelec počas ďakovnej reči, keď si prevzal herecké ocenenie. Rodák z Kalifornie je už otcom chlapca menom Legend, ktorého s partnerkou Michelle privítali na svete minulý rok.

Donald Glover je známy ako Troy Barnes z komediálnej série Späť do školy (2009 - 2015). Zahral si tiež vo filmoch Mystery Team (2009), Ako na to (2013), Vzkriesenie démona (2015), Marťan (2015), Magic Mike XXL (2015) či Spider-Man: Návrat domov (2017). Seriál Atlanta, ktorého je tvorcom a aj v ňom účinkuje, mu okrem cien Primetime Emmy vyniesol napríklad aj dva Zlaté glóbusy. Venuje sa tiež hudbe, ktorú tvorí pod pseudonymom Childish Gambino. Na konte má tri štúdiové albumy Camp (2011), Because the Internet (2013) a "Awaken, My Love!" (2016).

Viac o téme: Donald Glover
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu