Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sexi milenka robí s Banderasom divy: TOTO by chcel doma každý chlap!

Antonio Banderas Zobraziť galériu (6)
Antonio Banderas (Zdroj: Instagram)

RÍM - Vzťah s ňou mu prospieva! Antonio Banderas (57) žil dlhé roky v manželstve s kolegyňou Melanie Grittih (59). Od roku 2014 je však po jeho boku výrazne mladšia kráska menom Nicole Kempel (36), ktorá rozhodne vie ako potešiť mužské oko. Pozrite sa, ako provokovala na sobotňajšom podujatí.

V sobotu večer sa vybrané hviezdy šoubiznisu zišli na podujatí s názvom Celebrity Fight Night. Na slávnostnom koberci bolo možné zahliadnúť herečku Sharon Stone, speváka Stevena Tylera, či herca Antonia Banderasa. Tomu robila spoločnosť o 21 rokov mladšia milenka Nicole. 

Sympatická plavovláska je pre fešného Banderasa reprezentatívnou partnerkou. Svoje dokonalé krivky obliekla do krásnych čipkovaných šiat, ktoré jej šarm len zvýraznili. Odvážny výstrih odhaľoval obliny jej pŕs a je zrejmé, že hercovej frajerke len málokto hľadel do očí. 

Za zmienku ale stojí, že aj Antonio bol vyparádený. Dokonca pôsobi dojmom, akoby po boku výrazne mladšej partnerky sám omladol. Biele nohavice a košeľu doplnil modrým sakom a teniskami, vďaka čomu vyzeral naozaj šmrncovne. Súhlasíte?

Nicole Kempel a Antonio Banderas tvoria sympatický pár.
Zobraziť galériu (6)
Nicole Kempel a Antonio Banderas tvoria sympatický pár.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Antonio BanderasNicole Kempel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu