Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Známa herečka očarila v čipke: Láska s ňou robí divy!

Kirsten Dunst Zobraziť galériu (9)
Kirsten Dunst (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Akosi opeknela! Hoci má herečka Kirsten Dunst (35) za sebou viacero vážnejších vzťahov, svadobné zvony jej ešte nezazneli. V týchto dňoch sa však pripravuje na svadbu s hereckým kolegom menom Jesse Plemons (29). A vyzerá to tak, že láska blondínke prospieva. Pozrite sa, ako naposledy zažiarila v spoločnosti.

Bude z nej pekná nevesta! Herečka Kirsten Dunst sa v týchto dňoch celkom intenzívne venuje prípravám na svadbu. Popri súkromí však nezaháľa ani v pracovnej oblasti. Má totiž za sebou viacero slávnostných premietaní drámy s názvom Woodshock, v ktorej stvárňuje ústrednú postavu.

Spoločne s tvorcami spomínaného počinu sa ukázala aj na nedávnom Medzinárodnom filmovom festivale v Benátkach. Pri tej príležitosti zvolila romanticky ladené šaty, v ktorých jej to ozaj svedčalo.

Kirsten však vyzerala veľmi dobre aj na newyorskej premiere. V čiernej čipke bola dosť provokatívna, čo sa u nej v minulosti až tak často nestávalo. FOTO provokatívneho outfitu Kirsten Dunst nájdete v GALÉRII>>

Takto vyzerala Kirsten Dunst kedysi.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerala Kirsten Dunst kedysi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kirsten Dunst
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu