Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pohľad na obľúbeného Jima Carreyho desí: Oholil bradu a... Preboha!

Takto vyzeral Jim Carrey v júni tohto roka. Zobraziť galériu (6)
Takto vyzeral Jim Carrey v júni tohto roka. (Zdroj: profimedia.sk)

TORONTO - Opäť šokuje! Jim Carrey (55) je talentovaný a úspešný herec, ktorý v poslednom čase prechádza náročným obdobím. Jeho milenka totiž pred dvoma rokmi spáchala samovraždu a viacerí z toho vinili práve známeho komika. Médiá však neriešili len toto, ale aj jeho čudesný imidž a zvláštne správanie. Ešte pred pár týždňami mal na tvári hustú bradu. Keď ju nedávno oholil... Mnohých vydesil!

Jim Carrey nikdy nepatril k hollywoodskym tučkom. Avšak pri pohľade na to, ako momentálne vyzerá, spozornejú viacerí jeho fanúšikovia. Herec počas uplynulého týždňa zavítal na Medzinárodný filmový festival do Toronta a zjavom mnohých prekvapil.

Hviezda filmov Maska, Blbý a blbší, či Ace Ventura mal oblečenú čiernu koženú bundu, ktorá na ňom visela. Zarážajúci bol ale najmä pohľad na jeho tvár. Jim, ktorý ešte donedávna nosil hustú bradu, je momentálne do hladka oholený. 

Zmena imidžu odhalila, že Carrey je akýsi vychudnutý a strhaný. Márne by ste na jeho tvári čakali aj šťastný úsmev. Síce prítomným fotografom ochotne pózoval, no len málokto veril tomu, že sú jeho gestá úprimné.

Aktuálnu FOTO Jima Carreyho nájdete v GALÉRII>>

   

Viac o téme: Jim Carrey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu