Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Náhla smrť prominentnej dcéry (†25) na festivale: Mŕtvolu našli v lese! Vražda?

Dcéra herca Johna Michie - Louella Zobraziť galériu (13)
Dcéra herca Johna Michie - Louella (Zdroj: instagram a facebook)

LONDÝN - Britský herec John Michie (60), známy napríklad zo seriálov Coronation Street, Holby City, či Taggart, prežíva v týchto dňoch obrovský žiaľ. Dôvodom je smrť jeho milovanej dcéry Louelly, ktorá mala len 25 rokov. Sympatická blondínka odišla na víkend z domu, aby sa zúčastnila hudobného festivalu. K svojej rodine sa však už nevrátila. Jej nehybné telo bolo nájdené v lese a muži zákona pracujú aj s verziou, že ju niekto zavraždil.

V našich končinách možno nie príliš známy, ale vo Veľkej Británii celkom obľúbený herec John Michie sa okrem seriálových úspechov mohol pýšiť sympatickou rodinou. S dlhoročnou manželkou Carol vychovával dve krásne dcéry a syna. Počas uplynulého víkendu sa však v hercovej rodine odohrala tragédia, z ktorej nebude jednoduché sa spamätať. 

Ešte pred pár dňami sa John na instagrame chválil momentkou, na ktorej sa jeho mladšia dcéra pripravuje na obľúbený hudobný festival Bestival v Dorsete... Dnes sú jeho slová plné smútku a bolesti. V noci z nedele na pondelok totiž jeho princeznička zomrela.     

Príčina smrti mladej blondínky zatiaľ oficiálne nie je potvrdená. V médiách sa však skloňovalo aj slovo vražda a páchateľom mal byť istý 28-ročný mladík z Londýna, ktorého polícia zadržala.

Otec zosnulej však túto verziu popiera. „Stratili sme nášho anjela. Nebola to však vražda, oni boli priatelia. Bola to len tragická nehoda, chyba, nešlo o vraždu. Louella sa dotkla životov mnohých. Bola veľmi pozitívna a vždy žiarila, rozdávala okolo seba dobrú náladu a veľa energie,” vyhlásil pre médiá John Michie.  

Vybrané zdroje tvrdia, že pod smrť mladej krásky sa mohli podpísať aj drogy. Louella podľa istých dohadov užila neznámu látku, ktorej obsah bol pre jej organizmus príliš silný. Ktorá z dvoch verzií sa potvrdí, určí až pitva.   

John Michie zverejnil na instagrame fotku, ako sa jeho dcéra chystá na festival.
Zobraziť galériu (13)
John Michie zverejnil na instagrame fotku, ako sa jeho dcéra chystá na festival.  (Zdroj: instagram a facebook)

Louella Michie zbožňovala festivaly. Návšteva jedného z nich sa jej stala osudnou.
Zobraziť galériu (13)
Louella Michie zbožňovala festivaly. Návšteva jedného z nich sa jej stala osudnou.  (Zdroj: instagram a facebook)

John Michie je známy z viacerých britských seriálov.
Zobraziť galériu (13)
John Michie je známy z viacerých britských seriálov.  (Zdroj: instagram a facebook)

Viac o téme: John Michie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu