Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dva mesiace s dvojičkami: Clooney ošedivel, jeho žena... To je neuveriteľné!

Novopečení rodičia George Clooney a jeho žena Amal. Zobraziť galériu (7)
Novopečení rodičia George Clooney a jeho žena Amal. (Zdroj: profimedia.sk)

LAKE CUOMO - Akoby ani nebola tehotná! Obľúbený herec George Clooney (56) a jeho manželka Amal (39) sa začiatkom júna stali rodičmi. A to hneď dvojnásobnými. Niet pochýb, že starostlivosť o dve bábätká dá človeku zabrať. Dokazuje to aj pohľad na umelcove vlasy, ktoré v poslednej dobe akosi viac obeleli. Že sa prominentná mamička pri dvojičkách zapotí, prezrádza jej štíhla figúra, na ktorej po nedávnom tehotenstve už niet ani stopy.

Takýchto ich nepoznáme! Keď sa George Clooney a jeho manželka Amal ukážu v spoločnosti, vždy vyzerajú dokonale. V súkromí sa však aj oni menia na obyčajných smrteľníkov. Pred pár dňami ich nafotili paparazzi cestou z tenisového centra, kde si boli spoločne vyvetrať hlavu. 

Prominentní manželia si odbehli od rodičovských povinností. Kým George vyzeral akosi unavene a zaujal šedinami, mamička Amal ohúrila štíhlou figúrou. Brunetka bola vždy chudučká, no mnohé mamičky by dali čokoľvek, aby takto vyzerali dva mesiace po pôrode. 

Chvíle strávené v spoločnosti synčeka Alexandera a dcérky Elly si Clooneyovci určite užívajú. Nezabúdajú však ani na svoj vzťah. Ten upevňujú nielen športovými aktivitami, ale raz za čas si vybehnú aj na romantickú večeru.  

Celú FOTO postavy Amal Clooney nájdete v GALÉRII>>

 

Viac o téme: George ClooneyAmal Clooney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu