Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šľachetné gesto populárneho člena skupiny Outkast: Ochrnutému dievčatku daroval šteniatko

Big Boi Zobraziť galériu (3)
Big Boi (Zdroj: SITA)

ATLANTA - Americký rapper Big Boi daroval dievčatku, ktoré tento rok ochrnulo v dôsledku postrelenia, šteňa z jeho chovnej stanice.

Abriyu Ellison postrelili v apríli, keď sa hrala v nafukovacom hrade, a po incidente zostala paralyzovaná v spodnej časti tela. Počas intenzívnej terapie si v nemocnici obľúbila asistenčných psov a podľa jej matky jej psík pomôže so zostavením sa. Ako informuje miestna televízia WSB-TV, 42-ročný interpret sa dievčatku rozhodol pomôcť po tom, ako sa o jej príbehu dopočul jeho brat. "Nič sa nevyrovná tomu, keď máte spoločníka alebo asistenčného psa. Je to niečo čo môžete milovať a ono vás to môže milovať naspať," vyjadril sa rodák z Atlanty pre televíziu a dodal, že Abriya je inšpirujúca osoba a dotkla sa jeho srdca. Malý psík dostal meno King.

Big Boi a jeho brat James Patton sa zároveň postarajú o veterinárnu starostlivosť o šteňa. Okrem toho sa tiež rozhodli zaplatiť účty za zdravotnú starostlivosť, ktorej sa malej Abriyi dostalo, a tiež prispejú na renováciu jej kúpeľne, aby bola prispôsobená jej hendikepu.

Big Boi, vlastným menom Antwan André Patton, sa preslávil ako člen skupiny Outkast, ktorú spolu s ním tvorí André 3000. Debutovali v roku 1994 albumom Southernplayalisticadillacmuzik, po ktorom nasledovali nahrávky ATLiens (1996), Aquemini (1998), Stankonia (2000), dvojalbum Speakerboxxx/The Love Below (2003) a Idlewild (2006), ktorý je taktiež soundtrackom rovnomenného filmu. Okrem toho vydali aj kompiláciu Big Boi And Dre Present... Outkast (2001). Medzi ich najznámejšie hity patria skladby Rosa Parks, B.O.B. (Bombs Over Baghdad), Ms. Jackson, Hey Ya! a The Way You Move. Big Boi debutoval ako sólový interpret v roku 2010 albumom Sir Lucious Left Foot: The Son Of Chico Dusty, na ktorý nadviazal o dva roky neskôr štúdiovkou Vicious Lies And Dangerous Rumors. Predvlani vydal s duom Phantogram spoločnú EP nahrávku s názvom Big Grams a v júni uviedol na trh svoju tretiu štúdiovku Boomiverse.

Viac o téme: Big BoiOutkast
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu