Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna speváčka (42) zamilovaná ako školáčka: Aha, ona tak aj vyzerá!

Natalie Imbruglia s novou láskou. Zobraziť galériu (8)
Natalie Imbruglia s novou láskou. (Zdroj: Instagram)

SICÍLIA - Je v tom až po uši! Pri mene Natalie Imbruglia (42) si hádam každý vybaví skladbu s názvom Torn a peknú "okaňu", ktorá ju spieva. Od čias, keď táto pieseň valcovala rebríčky hudobných hitparád, ubehlo už 20 rokov. No jej interprétka akoby sa vôbec nezmenila. Dievčenským vzhľadom očarila aj nového frajera, s ktorým tvoria sympatický pár. Súhlasíte?

Známa speváčka Natalie Imbruglia prežíva šťastné obdobie. A môže za to láska. Sympatická rodáčka z Australie už nejaký ten čas randí s fotografom menom Matt Field. Hrdličky si momentálne užívajú romantickú dovolenku na Sicílii a spoločnými fotkami sa chvália na instagrame. Tam si dokonca vzájomne vyznávajú lásku. 

Brunetku chvália fanúšikovia nielen za to, že s Mattom tvoria symptický pár, ale tiež pre to, že pôsobí dojmom akoby vôbec nestarla. „Neuveriteľné! Tebe sa podarilo zastaviť čas. Stále vyzeráš ako dievčatko,” znie jeden z mnohých komentárov. 

Natalie Imbruglia má za sebou jedno nevydarené manželstvo. S lídrom kapely Silverchair - Danielom Johnsom sa rozviedli po piatich rokoch. Je o nej tiež známe, že pred tým randila s Davidom Schwimmerom, ktorý v seriáli Priatelia stvárnil Rossa. S aktuálnym frajerom ju paparazzi prvýkrát pristihli v marci tohto roka.  

Natalie Imbruglia a jej priateľ Matt si momentálne užívajú romantickú dovolenku.
Zobraziť galériu (8)
Natalie Imbruglia a jej priateľ Matt si momentálne užívajú romantickú dovolenku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Natalie Imbruglia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu