Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna speváčka predviedla svaly: Je z nej úplný Rambo!

Mel C Zobraziť galériu (8)
Mel C (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Stále verná svojej prezývke! Melanie Chisholm (43), známa skôr ako Mel C, nosila v čase pôsobenia v Spice Girls prezývku Sporty Spice. Vyslúžila si ju vďaka športovému štýlu obliekania a záľube v pravidelnom pohybe. Tomu sa intenzívne venuje dodnes. Výsledkom je svalnaté telo, ktoré by jej mohol závidieť aj samotný Rambo. Pozrite!

Mel C sa vypracovanou figúrou pochválila v uplynulú sobotu, keď vystúpila v rámci festivalu Carfest North. Oblečený mala čierny overal bez rukávov, ktorý odhalil jej svalnaté paže, hrudník aj chrbát. 

Speváčka sa len nedávno priznala k tomu, že v čase najväčšej slávy prežívala neľahké obdobie. Trpela depresiami, mala problém s jedlom a bola posadnutá zovňajškom. „Keď sme boli so Spice Girls na vrchole, nemohla som sa na seba pozrieť do zrkadla. Nepáčilo sa mi, čo v ňom vidím,” šokovala vyhlásením Sporty Spice.  

„Myslela som si, že ako popstar musím byť dokonalá. Nehladovala som, ale tiež som nejedla celkom správne. A bola som priam posadnutá cvičením. Len Boh vie, ako som to celé prežila,” dodala Melanie. Tej napokon pomohli odborníci a nedá dopustiť tiež na jógu. 

FOTO svalnatej Mel C nájdete v GALÉRII>> 

Viac o téme: Spice GirlsMel CMelanie Chisholm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu