Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kim Kardashian porazí: Sexuálna aféra jej muža s týmto plastikovým monštrom!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Musí byť "nadšená"! S menom televíznej hviezdy Kim Kardashian (36) sa spája množstvo škandálov. Avšak ten najnovší by bol príjemný asi máloktorej žene. Viaceré média sa totiž zaoberajú údajným milostným románikom jej manžela, rapera Kanye Westa (40) a plastikovej preoperovanej kreatúry Amandy Lepore (49). Nepríjemné, však?!

Amanda Lepore nie jej v šoubiznise žiadnym nováčikom. Na svet síce prišla ako muž, ale v 19 rokoch podstúpila operáciu na zmenu pohlavia.... A odvtedy si ľahla ešte pod nôž nespočetne veľakrát. Ako žena síce príde atraktívna málokomu, no pre mnohých uznávaných fotografov sa stala akousi múzou a viaceré prestížne značky ju oslovili na spoluprácu. Účinkovala tiež vo viacerých videoklipoch, zdobila mnohé magazíny a prezentuje sa tiež ako speváčka. O plastikovanej kreatúre je známe, že sa rada pretŕča nahá a nemá problém ukazovať svoje silikóny, ktoré pripomínajú dve lopty. 

Blonďavé čudo najnovšie narobilo rozruch svojou knihou s názvom Doll Parts. V nej okrem iného prezrádza, že v minulosti prežila románik so známym raperom, ktorý je dnes ženatý. Mnohí sa zhodujú v tom, že ide o Kanye Westa. „Nemôžem si pomôcť, ale myslím si, že jeho súčasná manželka má rovnaký typ postavy, ako ja,” uviedla Lepore, čím tieto špekulácie ešte viac umocnila. Aj ona, aj známa tmavovláska majú totiž figúru pripomínajúcu presýpacie hodiny.   

Kanye ani Kim sa k škandálu zatiaľ nevyjadrili. „To určite nie je možné,” vyjadril sa pre New York Post raperov kamarát. O Westovi je tiež známe, že v minulosti mal tiež sexuálny pomer s kyprou a holohlavou modelkou Amber Rose. Myslíte si, že by sa nechal zviesť aj Amandou Lepore?

FOTKY plastikovej maniačky Amandy Lepore nájdete v GALÉRII!

 

Viac o téme: Kim KardashianAmanda LeporeKanye West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu