Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Že vás už Kim neprekvapí? OMYL! Pozrite, kde sa vytrepala celkom HOLÁ

Kim Kardashian Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nahých fotiek slávnej Kim Kardashian (36) je plný internet. Hviezda reality šou a manželka rapera Kanye Westa (40) totiž nikdy nemala problém s nahotou. Chuť provokovať nestratila ani ako dvojnásobná mamička. Na instagrame sa najnovšie pochválila kurióznou fotkou, na ktorej je, ako inak, opäť v Evinom rúchu. Avšak miesto, na ktorom záber vznikol, je naozaj nezvyčajné.

Hoci verejnosť reaguje na Kim Kardashian rôzne, jedno jej nemožno uprieť. Vždy vie ako zaujať. Pred pár dňami prekvapila fotením, v rámci ktorého sa zmenila na elegentnú dámu. V týchto dňoch opäť stavila na osvedčenú a obľúbenú nahotu. 

Známe duo fotografov Mert Alas a Marcus Piiggott plánuje vydať knihu svojich záberov. Jej súčasťou bude aj spomínaná fotka, na ktorej je dvojnásobná mamička celkom holá a pózuje na strome. Okrem nej sa pred objektívy umelcov postavila aj modelka Gigi Hadid a je dosť pravdepodobné, že aj iné prominentné krásky.

„Som poctená,” reagovala na margo spolupráce so známym duom tmavovláska. Reacie jej fanúšikov sú rôzne. Niektorí neskrývajú nadšenie inú ju kritizujú, že ako dvojnásobná mamička by sa takto nemala pretŕčať. Pikantnú FOTO nahej Kim Kardashian pózujucej na strome nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Kim KardashianKardashianky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu