Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veď to sú FALDÍKY! Známa modelka očami paparazzov

Alessandra Ambrosio Zobraziť galériu (10)
Alessandra Ambrosio (Zdroj: profimedia.sk)

IBIZA - Tak aj ona má konečne jednu zlú fotku! Modelka Alessandra Ambrosio (36) vyzerá v bikinách ako bohyňa. Nejednu ženu pri pohľade na jej dokonalé krivky prepadne pocit zúfalstva a zrieknú sa zmrliny, na ktorú si robili chúťky. Všadeprítomným paparazzom sa však podarilo spraviť záber faldíkov na bruchu tejto krásky. Milé dámy, nerobte si však zbytočné nádeje... Nejedná sa o nič odpudzujúce!

Alessandra Ambrosio sa pýši telom, ktoré jej zarobilo milióny. Rodáčka z Brazílie sa už pár rokov radí medzi top modelky súčasnosti a ani s pribúdajúcim vekom a po dvoch pôrodoch sa nemusí báť konkurencie mladších krások. Stále totiž vyzerá rovnako fantasticky. 

A brunetka si je toho dobre vedomá. Jej profily na sociálnych sieťach sú plné fotografií v úsporných bikinách. Aj uplynulé dni si kráska užívala najskôr na Mykonose, teraz sa s partiou kamarátov nachádza na Ibize.

Tam ju zvečnili paparazzi, ktorým sa podaril aj pomerne nezvyčajný záber. Vidieť faldíky na tele tejto dokonalej modelky je raritou. Nečakajte však tukové vankúše. Mnohé ženy po celom svete by dali čokoľvek za to, aby ich faldíky boli také, ako v prípade Alessandry Ambrosio. 

"Šokujúcu" :) FOTKU Alessandry Ambrosio nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Alessandra Ambrosio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu