Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Erotická FOTO prominentnej dcéry: Halóóó, veď má len 15!

Kaia Gerber Zobraziť galériu (9)
Kaia Gerber (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Prepískla to! Zhodujú sa mnohí pri pohľade na fotku, ktorá sa najnovšie objavila na instagramovom profile dcéry modelky Cindy Crawford (51). Len 15-ročná Kaia Gerber pózuje na spomínanom zábere s provokatívne spusteným županom. Vám by tiež neprekážalo, keby sa takto vaša ratolesť pretŕčala?!

Aj my na topkách sme už viackrát zdôrazňovali, že Kaia Garber má všetky predpoklady na to, aby bola raz rovnako slávnou topmodelkou, ako jej mama Cindy Crawford. Vysoká štíhla postava, krásna tvárička, prominentní rodičia... Zdá sa, že mladá slečna má dvere do sveta modelingu a šoubiznisu otvorené. 

Pri pohľade na jej najnovšiu fotku to ale pôsobí dojmom, že sa Kaia snaží dospieť až príliš rýchlo. Na instagrame sa totiž predviedla v provokatívnej póze a s odhaleným telom. Väčšina jej fanúšikov zostala zaskočená. „Preboha, Kaia! Si krásna, ale máš len 15 rokov. Takéto zábery určite budú vhodnejšie, keď budeš staršia. Počkaj si na to. Nemusíš sa teraz takto pretŕčať,” zhodujú sa.  

Našli sa však aj priaznivci, ktorí na odvážnej fotke mladej slečny nevidia nič zlé. „Dnešné 15-ročné dievčatá robia aj horšie veci. Kaia chce byť modelkou a toto je v tomto biznise predsa bežné. Navyše, má rodičov, ktorým to očividne vôbec neprekáža. Takže, kde je problém?” pýta sa jeden z nich. 

Provokatívnu FOTO, na ktorej je Kaia Gerber odhalená nájdete v GALÉRII>> 

Viac o téme: Cindy CrawfordKaia Gerber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu