Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávny Gladiátor brutálne pribral: Preboha, Russell, kde si nabral to brušisko?!

Charizmatický Russell Crowe ako filmový Gladiátor. Zobraziť galériu (9)
Charizmatický Russell Crowe ako filmový Gladiátor. (Zdroj: Universal pictures)

SYDNEY - Chutí mu! Meno Russell Crowe (53) sa mnohým spája najmä s oscarmi ovenčeným filmom Gladiátor, kde stvárnil ústrednú postavu práve rodák z Nového Zélandu. Od nakrúcania ubehlo zhruba 17 rokov a čas sa viditeľne podpísal aj na zovňajšku predstaviteľa mocného Maximusa. Z charizmatického svalnáča je dnes poriadny "pupkáč", ktorého len tak neprehliadnete.

Písal sa rok 2000, keď ženy pri pohľade na herca Russella Crowa ochkali, ako skvele vo filme Gladiátor vyzerá. Nečudo. Prenikavý pohľad, mocné svaly a kopec odvahy tvoria kombináciu, ktorá je pre nežné pohlavie veľmi lákavá. 

Osudovou ženou charizmatického herca je však austrálska speváčka Danielle Spencer. S ňou sa od roku 1989 schádzal a rozchádzal, až sa v roku 2003 zosobášili. V októbri 2012 sa ale rodičia dvoch dospievajúcich synov rozišli. 

Pre Russella sú jeho ratolesti všetkým. Dokazujú to zábery z uplynulého víkendu, keď slávny tatko prišiel podporiť 10-ročného Tennysona na zápas v rugby. Známy herec svojho mladšieho syna neustále podporoval a bolo vidno, že je na neho hrdý. 

Mimochodom, filmový Maximus zaujal najmä obrovským bruchom, ktoré si priam niesol pred sebou. Svoj podiel na tom, že Crowe v posledných rokoch pribral môže mať i to, že skoncoval s fajčením. Ako herec v minulosti pre médiá priznal, cigarety boli jeho neresťou od 10 rokov a v dospelosti ich denne dokázal vyfajčiť až 60.    

Chcete vedieť, ako Russel Crowe momentálne vyzerá? Aktuálnu FOTO nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: GladiátorRussell Crowe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu