Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúce odhalenie o tehotenstve Lady Di: Preboha, fakt bola toho schopná?!

Princezná Diana šokuje aj roky po smrti. Zobraziť galériu (5)
Princezná Diana šokuje aj roky po smrti. (Zdroj: youtube/bbc)

LONDÝN - Zúfalí ľudia robia zúfalé veci! A Lady Diana v manželstve s princom Charlesom rozhodne pociťovala stavy beznádeje. Dokazujú to jej tajné nahrávky, ktoré momentálne odhaľujú viacero šokujúcich informácií. Okrem iných aj to, že keď blondínka nosila pod srdcom svoje prvé dieťa, poriadne ohrozila jeho život.

Od smrti milovanej Lady Diany ubehne v lete už 20 rokov. Aj po takej dlhej dobe však Kráľovná ľudských sŕdc plní stránky bulváru. Ako sme vás na topkách informovali, novinár a spisovateľ Andrew Morton vydáva knihu pod názvom Diana - jej skutočný príbeh, ktorá obsahuje prepisy blondínkiných tajných nahrávok.

Tie vznikli v roku 1991 a ich obsah bol zverejnený až v súčasnosti. Diana v nich bez okolkov a príkras hovorila o psychických problémoch, bulímii, myšlienkách na samovraždu a hlavne o nešťastnom vzťahu s princom Charlesom, ktorý sa k nej rozhodne nesprával ako milujúci manžel. 

Blondínka priznala, že krátko po svadbe sa dokonca pokúsila podrezať si žily. Dôvodom bolo aj to, že Charles svojej žene vôbec nevenoval pozornosť. Situácia sa nezmenila ani vtedy, keď nosila Diana pod srdcom dieťatko. Keď bola vo štvrtom mesiaci tehotenstva, takmer došlo k tragédii. 

„Povedala som Charlesovi, že sa cítim zúfalo. Takmer som si išla oči vyplakať. On len reagoval slovami, že to nemieni počúvať a aby som prestala zavýjať. A že si ide zajazdiť na koni,” poznamenala na nahrávke Diana, ktorá sa všemožne snažila získať pozornosť svojho muža.

„Tak som sa hodila zo schodov. Keď to kráľovná zbadala, bola zhrozená. V šoku sa až triasla. Vedela som, že neprídem o dieťatko. Aj keď som mala v oblasti brucha nejaké pomliaždeniny,” dodala blondínka, ktorá mala v tomto smere naozaj šťastie. Či pre jej čin budú mať pochopenie mamičky a tehotné dámy, je však otázne. Väčšina žien totiž robí všetko pre to, aby svoje dieťatko nijako neohrozila.

Viac o téme: Kráľovská rodinaDianaCharlesLady Diana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu