Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexice z Playboya sa po rokoch vrátili na titulky: Odhalené aj na staré kolená!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: playboy)

LOS ANGELES - Vrátili sa v čase! Magazín Playboy je na trhu už dlhé roky a na jeho titulných stránkach sa vystriedali stovky krásnych žien. Vybrané sexice z 80. a 90. rokov si v týchto dňoch zaspomínali na svoje pôsobenie ako playmate. V spolupráci s fotografmi Benom Millerom a Ryanom Lowry nafotili zaujímavé zábery. Pozrite sa, ako sa krásky za ten čas (ne)zmenili!

Candace Collins (60) zdobila titulku magazínu Playboy osemkrát. Pózovala aj pre mnohé iné prestížne časopisy. Po boku Toma Cruisa si zahrala vo filme Riskantný biznis. Podporuje charitatívne projekty a od roku 1989 je vydatá za obchodníka Chucka Jordana.
Zobraziť galériu (8)
Candace Collins (60) zdobila titulku magazínu Playboy osemkrát. Pózovala aj pre mnohé iné prestížne časopisy. Po boku Toma Cruisa si zahrala vo filme Riskantný biznis. Podporuje charitatívne projekty a od roku 1989 je vydatá za obchodníka Chucka Jordana.  (Zdroj: Ben Miller a Ryan Lowry pre Playboy)

Kimberley Conrad Hefner (54) bola 21 rokov manželkou zakladateľa magazínu Playboy - Hugha Hefnera, ktorému porodila dvoch synov. Polovicu manželstva však žili oddelene.
Zobraziť galériu (8)
Kimberley Conrad Hefner (54) bola 21 rokov manželkou zakladateľa magazínu Playboy - Hugha Hefnera, ktorému porodila dvoch synov. Polovicu manželstva však žili oddelene.  (Zdroj: Ben Miller a Ryan Lowry pre Playboy)

Charlotte Kemp (56) sa do Playboya dostala vďaka svojej spolubývajúcej. Tá už bola playmate a povedala jej, že s takými prsiami to musí tiež skúsiť. „Raz sme sa opili a prišli sme do Playboya. Bola som ešte stále panna a do vtedy som sa ešte nikomu neukázala nahá. Zrazu nás ráno čakala limuzína a odviezla nás na fotenie do L.A,” zaspomínala si na svoje prvé odvážne pózovanie kráska.
Zobraziť galériu (8)
Charlotte Kemp (56) sa do Playboya dostala vďaka svojej spolubývajúcej. Tá už bola playmate a povedala jej, že s takými prsiami to musí tiež skúsiť. „Raz sme sa opili a prišli sme do Playboya. Bola som ešte stále panna a do vtedy som sa ešte nikomu neukázala nahá. Zrazu nás ráno čakala limuzína a odviezla nás na fotenie do L.A,” zaspomínala si na svoje prvé odvážne pózovanie kráska.  (Zdroj: Ben Miller a Ryan Lowry pre Playboy)

Cathy St. George (62) je verejnosti dobre známa aj ako herečka. Pózovanie po rokoch si užívala. Rovnako tak, ako aj búrlivé 80. roky. „Väčšinu z toho si ale nepamätám. Ak niečo prežívate naplno, tak si to nezapamätáte,” vyjadrila sa šarmantná blondínka.
Zobraziť galériu (8)
Cathy St. George (62) je verejnosti dobre známa aj ako herečka. Pózovanie po rokoch si užívala. Rovnako tak, ako aj búrlivé 80. roky. „Väčšinu z toho si ale nepamätám. Ak niečo prežívate naplno, tak si to nezapamätáte,” vyjadrila sa šarmantná blondínka.  (Zdroj: Ben Miller a Ryan Lowry pre Playboy)

Monique St. Pierre (63) sa narodila v Nemecku a začínala svoju kariéru ako fashion modelka. Tiež má skúsenosti s filmovými kamerami. V sídle Hugha Hefnera strávila rok a rada si spomína na to, že ju mladšie dievčatá vnímali ako mamu, lebo k ním bola starostlivá.
Zobraziť galériu (8)
Monique St. Pierre (63) sa narodila v Nemecku a začínala svoju kariéru ako fashion modelka. Tiež má skúsenosti s filmovými kamerami. V sídle Hugha Hefnera strávila rok a rada si spomína na to, že ju mladšie dievčatá vnímali ako mamu, lebo k ním bola starostlivá.  (Zdroj: Ben Miller a Ryan Lowry pre Playboy)

Reneé Tenison (48) bola prvou Afroameričankou, ktorá pózovala pre Playboy. V minulosti bola zaradená aj medzi najsexi ženy sveta. Reakcie na jej titulku boli prevažne pozitívne. Aj ona sama bola nadšená. „Nahotu vnímam ako umenie,” vyjadrila sa nestarnúca kráska.
Zobraziť galériu (8)
Reneé Tenison (48) bola prvou Afroameričankou, ktorá pózovala pre Playboy. V minulosti bola zaradená aj medzi najsexi ženy sveta. Reakcie na jej titulku boli prevažne pozitívne. Aj ona sama bola nadšená. „Nahotu vnímam ako umenie,” vyjadrila sa nestarnúca kráska.  (Zdroj: Ben Miller a Ryan Lowry pre Playboy)

Lisa Matthews (55) veľmi rada spomína na obdobie, keď bola playmate. Netají sa tým, že ju ľudia na ulici bežne spoznávali.
Zobraziť galériu (8)
Lisa Matthews (55) veľmi rada spomína na obdobie, keď bola playmate. Netají sa tým, že ju ľudia na ulici bežne spoznávali.  (Zdroj: Ben Miller a Ryan Lowry pre Playboy)

Viac o téme: Playboy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu